Schildersbedrijf

Procee Schilders B.V.

Over ons

Op maat


Procee BV is het schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedonderhoud op maat, binnen de mjop doelen en budget richtlijnen. Uw bedrijfspand, vve object, winkelgebouw, school, wijkcentrum en andere objecten met een mjop vastgesteld contract laten onderhouden? Uiteraard helpen wij u hiermee graag verder.

VoorbereidingHet traject van uw offerte, mjop begrotingen of andere specifieke onderwerpen op het gebied van vastgoedonderhoud.


Kosten Onderhoudsbedrijf


Een goed en duidelijk kostenoverzicht per onderdeel en mjop onderhoudsjaren zorgt voor een stabiel vastgoedonderhoud zonder verrassingen en verborgen kosten op de lange termijn.


MJOP1e Jaar MJOP

Kennismakingsgesprek, Wensen en eisen bespreking, Doelstellingen van contractjaren, MJOP begroting opstellen en overleggen in de de ledenvergadering, Bij goedkeuring uitvoeringsjaren vaststellen.


2e Jaar MJOP

1e Onderhoudsjaar van betreffende objecten vermeldt in de mjop-begroting.


3e Jaar MJOP

2e Onderhoudsjaar, hier wordt een inspectie van het 1e onderhoudjaar uitgevoerd.


4e Jaar MJOP

3e Onderhoudsjaar, In de meeste gevallen is hier geen onderhoud gepland in de mjop-begroting.


5e Jaar MJOP

4e Onderhoudsjaar, Een tussentijdse inspectie om te bekijken of het 1e onderhoudsjaar voldeed aan alle gewenste eisen.


6e Jaar MJOP

5e Onderhoudsjaar, Tijd voor nieuw uit te voeren onderhoud volgens de mjop-begroting. Waar hierna een evaluatie van de aannemer (Procee B.V.) zal plaatsvinden.

03.

Waar wij mee werken?

Rapporten van de werkzaamheden die wij uitvoeren voor onze klanten.

Bij Procee BV, het schildersbedrijf waarop u kunt vertrouwen, hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarom zorgen we ervoor dat elke stap van het proces zorgvuldig wordt begeleid door de leverancier van het product. Een gedetailleerde start rapportage, tussen rapportages en eindrapport worden altijd opgesteld, om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van het uitgevoerde onderhoudswerk.

Appartementen VVE
Grootonderhoud Diemen
amsterdamse schilders
Amsterdam in de nacht, een mooi gezicht
unsplash